fbpx
„Fericirea se strecoară adesea printr-o ușă pe care ai uitat-o deschisă. – John Barrymore“

Presedintele si doamnele

de

 

Salut cu mult respect, ineditul situatiei. Pentru prima data in istoria poporului roman, un presedinte acorda o intalnire speciala, doamnelor. Si-a concentrat atentia, cu  prioritate, membrelor organizatiei PNL.

Sa meditam fiecare dintre noi, asupra a ceea ce spune un astfel de gest, despre omul Klaus Iohannis. Noblete si respect pentru doamne. Presedintele ales aduce un iz nou.

A lasat inlocuitor la Primaria Sibiu, o doamna, in adevaratul sens al cuvantului. Astrid Fodor. O femeie exceptionala, un exemplu de corectitudine. Domnia sa este acel tip de functionar  care  are disciplina in gene.  Nu a lipsit de la nicio sedinta a Consiliului local. Niciodata. Are 60 ani si  a trait si  lucrat jumatate din viata activa, atat in comunism cat si in nenorocita noastra tranzitie. Mama a doi copii si angajat devotat al destinului unui oras, lucru netrecut cu vederea,  de cel care ne va fi de maine, Presedinte.

A numit inlocuitor la sefia partidului, de asemenea, o femeie. Tanara, plina de elan, consecventa, care are  exact varsta optima ascensiunii politice.  Are prospetime, energie, look si modernitate.

Presedintele ales a surprins opinia publica, prin numirea purtatorului sau de cuvant. Din nou, o doamna, cu experienta si viziune cu adevarat europene. DA ! In sfarsit a venit vremea repunerii valorilor autentice in drepturi.

Renuntarea la titlul de doctor « copy -paste » a domnului Ponta vine sa intareasca certitudinea reajustarii ierarhiei valorilor academice.

Am remarcat cu totii simplitatea omului, cu lectiile bine facute. Domnul Iohannis nu s-a impaunat cu un CV stufos. Domnia sa nu are doctorat. Klaus Iohannis este elevul, studentul, profesorul, inspectorul, primarul care a urcat treapta cu treapta pentru a ajunge azi, la ceea ce Presedintele Basescu numea  a fi,  cea mai mare onoare pe care o poate avea un om in viata sa. Functia suprema in Stat. 

Domnul Iohannis a ales politica pasilor marunti, dar siguri. Domnul Iohannis GANDESTE. Si,  nu asa cum a spus-o un frustrat membru PNL, C. Antonescu.

Presedintele nostru  gandeste,  asa cum o face un intelectual cu STIINTA DE CARTE.

 

P.S   Dragi cititoare, dragi cititori va urez,  Sarbatori Fericite! 

 

 

 

 

 

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

 • Lacramioara, Sarbatori luminoase, incarcate de bucurie! Si numai bine in anul de vine!

  Cezara Popescu 24 decembrie 2014 17:15 Răspunde
 • Un An Nou cu bine,Lacramioara.
  La multi ani! pentru tine si cei dragi.

  Lili 29 decembrie 2014 16:12 Răspunde
  • La Multi Ani, Lili! Iti trimit cele mai frumoase ganduri, sperand sa ne citim reciproc si in 2015! Cu drag L.

   Lacramioara Salajan 3 ianuarie 2015 13:56 Răspunde
 • La multi ani Lacramioara, sa ai un an nou cat mai bun!

  Victoria West 3 ianuarie 2015 20:28 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title