fbpx
„Fericirea se strecoară adesea printr-o ușă pe care ai uitat-o deschisă. – John Barrymore“

Petrecere cu staif

de

Un gest nerfiresc in firescul context, o discutie fara sens in sensul nepotrivirii in ambient, o silueta difuza prin ceata fumului de tigara, un gand indraznet, un dialog obscen, un monolog auster. Un cuplu blazat dar obligat sa faca act. De prezenta. O pereche hilara,  o doamna zburdalnica la varsta la care altele au dat, in Alzheimer. Un El si o Ea care se hlizesc, un doctoras frumusel cu parintii si socrii medici si administratori in propriile lor policlinici.

Fete cu zulufui si tocuri inalte care isi dau coate, barfindu-le pe cele mai putin dotate. Conversatii mustind de sterilitate. Strabunici motaind pe fetele de masa brodate. O muzica numai buna de a pune in miscare, aceasta pestrita adunare. Lume. Multa lume. 

Oameni de lume. Felicitari, urari, versuri cursiv imprimate pe invitatiile cu bun gust ilustrate. Portal din baloane colorate si panglici cu texte inscriptionate care te invita, sa participi la acest tip de serate.

Grupuri mai mici si mai mari care se ramifica, in functie de zona de interes. Ghirlandele colorate se incurca printre perechile care danseaza. La sentiment. Mai aproapre. Cat mai apoape. Atat de aproape incat mai ca se contopesc, inainte de a urca la etajele superioare, unde sunt camere  rezervate.

O mica sceneta cu ursitoare  care se apleaca asupra bebelusului a carui prezenta lacrimogena este absolut necesara. Botez cu o suta de invitati. 

Ori, rapirea la ceas de seara a junei in rochia alba. Suntem la nunta cu dar. Darul din dar, cam piperat pentru buzunarulul nasului ca invitat de onoare.

Mancare gustoasa servita cu graba, anume sa nu-ti lase ragazul de a sta prea mult asezat.

Open bar este trendul la partea mai lunecoasa. Licori intr-o paleta viu colorata, paharul inalt unde paiul troneaza. Evantaiul umbrelutei  infipt in pulpa generoasa, a exoticului fruct. Cristalul de gheata confera savoare cocktailului cu aroma de gin, scoch si confetii de fructe confiate.

Papilele gustative sunt intr-o permanenta alerta. Cofeturile, in care se amesteca cele mai fine arome au forme geometrice. O singura inghititura si cerul gurii devine voios, de acest ospat copios.

Finalul se lasa cu imbratisari, strangeri de mana si inevitabilul fosnet al bancnotelor randuite in plicul, de bun ramas

Ringul de dans a fost tabla de sah, unde  s-a consumat un eveniment important.  O nunta sau un botez cu staif.

 

 

 

 

Categorii:
Uncategorized

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title