fbpx
„Fericirea se strecoară adesea printr-o ușă pe care ai uitat-o deschisă. – John Barrymore“

Acest martisor numit Tango

de

Martie este luna martisoarelor mele de suflet. Luna de rascruce, intre iarna si primavara, intre viata mea solitara  si cea de cuplu.  Martie este luna in care mi-am deschis sufletul  pentru prima oara pe site-ul Tango. Mi-am invins pudoarea si am indraznit sa calc cu o oarecare teama pe covorul rosu, harazit celor talentati in manuirea cuvintelor. Cu sfiala  am dat drumul gandului, in scrieri pe care nu mai speram sa le public vrodata. Blogul implineste un an, dupa cum a anuntat Flavia de cateva zile. Invitatia venita din partea lui Alice in martie 2011, m-a onorat si m-a indemnat sa lucrez aici in spatiul acesta minunat, la fel ca  pentru oricare alt job. Cu seriozitate si responsabilitate. Am trecut de primele emotii si de proba timpului.

In plan familial  martie care tocmai a inceput, mi-a adus vestea nuntii fiicei mele care se va petrece undeva in toamna, iar pe  8 Martie fiul meu isi va sustine public teza de doctorat, in matematici. Incep maine o calatorie a bucuriei, a emotiei spre tara care i-a recunoscut truda si talentul, in ceea ce-i place lui cel mai tare : munca de cercetare.

Urez de pe acum bun venit castigatoarelor concursului de bloguri din acest an.

O primavara frumoasa, tuturor cititorilor!  Pe curand.

 

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

 • S-a implinit un an si imi amintesc si acum cum topaiam cand am aflat ca voi scrie pentru revista. Ma bucur pentru logodna fiicei tale si pentru teza de doctorat al fiului tau. Articolul suna a implinire si bucurie, stari pe care doresc sa le tii in suflet mult timp de acum inainte.

  Si eu le urez bun venit castigatoarelor, si abia astept sa incep sa citesc. Curand voi da o fuga la Cluj si mi-ar placea sa ne vedem. 🙂

  Flavia 2 martie 2012 11:41 Răspunde
 • Felicitari Lacramioara pentru blogul Tango si pentru aceste realizari importante in familia ta. Ii doresc o casnicie trainica fiicei tale si succes in cariera de cercetare fiului tau.

  Si eu sunt nerabdatoare sa citesc noile bloguri si sa le cunosc pe castigatoarele concursului care vor intra in frumoasa familie Tango.

  Va doresc tuturor o zi superba!

  Victoria West 2 martie 2012 14:09 Răspunde
 • Lacramioara,felicitari pentru evenimentele din familie.

  Sa ai o primavara insorita!La multi ani alaturi de Tango!

  Lili 2 martie 2012 17:07 Răspunde
 • Lacramioara draga, multumirile mele pline de emotie se asaza pe reverul tau, in loc de martisor. Sa ai cel mai frumos martie de pana acum! Si sa scrii mai departe, ca sa ne bucuri inimile!

  Alice Nastase Buciuta 5 martie 2012 0:12 Răspunde
 • La Multi Ani draga Lacramioara, de 8 Martie ce tocmai a trecut. Sper ca ai primit vesti bune de la fiul tau si felicitari fiicei tale, se pare ca vei avea un an plin de bucurii si batai intense de inima. Te citesc cu mare placere de un an de zile (ce repede a trecut!) si iti doresc la multa inspiratie in cel ce urmeaza.

  Olga 9 martie 2012 22:53 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title