fbpx
„Fericirea se strecoară adesea printr-o ușă pe care ai uitat-o deschisă. – John Barrymore“

Nec plus ultra

de

dior -Marie AngeLuxul este o chestiune de suflet ne spune realizatoarea de televiziune Marie Ange Horlaville. O adevarata profesionista.

O femeie trecuta de a doua tinerete, stralucitoare si  cu o silueta de invidiat.

Emisiunea sa, magazin, are un format scurt, dar complex. A cuprinde o larga paleta de informatii, a structura timpul relativ scurt alocat (doar 30 de minute), pe trei domenii extrem de  diferite, dar care au ca si componenta comuna luxul, a te armoniza perfect ca moderator si manechin cu  sectiunile prezentate, a completa interviurile cu mici interventii picante este ceea ce reuseste, de ani buni, Marie Ange Horlaville. Imbina mici filozofii de viata cu ghidusii de fetiscana rasfatata. Pozeaza in locatii splendide, in tinute impecabile. Un manechin senior de inalta clasa.

Calatoreste intre Europa de Vest si Asia cautand creatori, artizani, bijutieri, viticultori, gastronomi, medici esteticieni. Oameni talentati, creativi, pasionati. Oameni fericiti, oameni impliniti. Oameni foarte diferiti. Toti, truditori  in slujba frumosului.

Marie Ange Horlaville ne introduce in culisele prezentarilor de moda, in laboratoare de parfumuri, in ateliere de dantele, in mici turnatorii de metale pretioase, in umbra saloanelor fastuoase, dar si  in spatii modest incropite, in care rasar creatiile insolite ale unor mesteri deveniti artisti autodidacti. Este o neobosita  prezentatoare a maiestriei manuale, imbinate cu o concentrare intelectuala deloc de subestimat.

O emisiune eleganta, prezentata de o doamna eleganta, care ne prinde in mrejele unei lumi greu accesibile. Lumea elitei. Lumea celor cu conturi bancare serioase.ange

Opulenta, dar si multa truda. Ne face cunostinta cu neobositele  Cenusarese  din umbra fastuoaselor expozitii de bijuterii, ceasuri, vinuri nobile, pietre rare, trufandale, casmiruri, lustre inedite, mobilier chic, sculpturi in materiale nobile. Elementul vedeta al fiecarei emisiuni este:  défilé haute couture. De fiecare data alege originalitatea si nonconformismul din cele mai neasteptate domenii, in scopul captarii interesului pentru ceea ce bucura sufletul fidelilor productiilor sale. Acorda prioritate unicatului intr-o lume a diversitatii creative.

Lux si maiestrie. Arta de a trai bine. Astfel, s-ar traduce emisiunea magazin, Nec plus ultra.defillee

Categorii:
Uncategorized

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title