fbpx
„Fericirea se strecoară adesea printr-o ușă pe care ai uitat-o deschisă. – John Barrymore“

Dragi campioane

de

Imaginea Catalinei Ponor in lacrimi. Nu de bucurie. De  tristete, de oboseala si de lipsa unei tandreti, venite din partea antrenorilor. I-a lipsit acea imbratisare, care pana si unui campion care se intrece pe sine si pe  adversari ii este necesara ca o gura de oxigen, la marele final. Atletii isi expun muschii superb lucrati dar,  isi ascund fragilitatile sufletesti.

Alina Dumitru a declarat la randul sau, ca nu a felicitat-o nici un presedinte. Care dintre ei?!  Cel mai patriot, cel cu resturi  de bun simt, cel care asteapta sa insface puterea, ori cel care o strange intre dinti?!  Evident, erau mult prea ocupati. 

Clujul ii va acorda titlul, de cetatean de onoare. A fost vointa Consiliul judetean sa mai repare, din gafa politicienilor care se vanzolesc, la Palat.

Remarcasem inainte de a afla despre declaratia Catalinei, duritatea cu care i s-a adresat Octavian Bellu, Sandrei Izbasa imediat dupa rate-ul de la sol. Micuta gimnasta i-a raspuns, cam in aceeasi maniera si, cu un zambet degajat. Aparent.

Azi, Octavian Belu a declarat ca nu-i sta in fire sa imbratiseze gimnastele, asa cum o fac alti antrenori, “ ca sa dea bine”. Oare, atunci Catalina frumoasa si gratioasa ca o lebada, de ce a asteptat?!  Sigur ca intr-o lume dura, in care miza este una foarte mare, nu este loc de slabiciuni. Dar, este loc de multumiri.

Ne pleaca antrenorii?! Domnul Bellu si doamna Bitang vor antrena, sub alte tricoloruri?!

Nimic nu este inca confirmat.

Acolo,  contractul va avea si clauza imbratisarii gimnastei la finalul prestatiei.  Acolo, zambetul si sarutul oficial, inseamna…bani.

Dragele noastre campioane, noi  va iubim! Va multumim, ca reprezentati cu cinste insemnele, unei natiuni amenintate!

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

  • Asa este. Merita toate imbratisarile noastre.

    Genevieve 9 august 2012 0:32 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title