fbpx
„Fericirea se strecoară adesea printr-o ușă pe care ai uitat-o deschisă. – John Barrymore“

No signal

de

Privitul la televizor cu rol de terapie?! Am uitat demult. Prezentatoarele noi( presupun mai prost platite) le imita pe cele consacrate, care acum par a fi  date la o parte. Nu mai sunt bani. Posturile de televiziune isi  retrag tacit antenele.

No Signal. Vremea timpilor de emisie ramane doar o amintire. Finantatorii  trusturilor isi poarta bratarile, intr-un pelerinaj continuu  de la  DNA, la domiciliul devenit celula de arest. Criza  crizelor.  Inflatia posturilor tv.  Vor ramane putine, dupa cum este  normal. O tara suferinda ca a noastra sa aiba cele mai multe posturi de divertisment de pe continent! Se face curatenie. Mare. Sa nu mai credem in reviriment. Incepe o alta perioada. Nu stiu care.

Ca dupa o intoxicare, noi, consumatorii de televizor avem nevoie de o pauza. Sa ne cautam timpul pierdut. Sa ne luam portia de viata. Pe a noastra, nu  pe a acelor politruci, care ne rad in fata. Cu tupeu. Averile lor nerusinate provin din  deturnarea contributiilor noastre.

Cetatean onest vs. politician pervers.

La ce mai folosesc  dezbaterile televizate?! Cu insi obscuri care se perinda pe la televiziuni, debitand teorii de  calitate proasta. Moderatoare inraite, anume construite, pentru a incita la atmosfera de mahala. Trebuie nerv show-urilor televizate, nu-i asa?! Emisiuni care isi fac rating din napasta abatuta asupra destinului, unor bieti oameni. In loc sa-si planga in intimitate de mila, intra in jocul unor duplex-uri,  de fast si de lumina.  Stau stramb pe canapele inflorate si isi expun amarul, intre doua clipuri publicitare. Emisiunele culturale si-au pierdut demult  locul de pe canale. Documentarele sau magazinele duminicale sunt apanajul antenelor occidentale.

S-a inchis  brandul The Money Channel. De ceva vreme disparuse emisiunea mea  preferata si  eleganta sa realizatoare: Business Travel by Laura Dragomir.

Inapoi la citit.  Sau: Da-te la o carte, cum ne indeamna domnul  Radu Paraschivescu, la Digi24.  Apropos! Deocamdata, acesta este un post de stiri care promite. Nu ii dau inca o nota pe scara 1:5, asa cum  fac in cadrul Bataliei cartilor, a carei membra sunt.

Sa  inchei optimist ! No signal! Nu-i nimic. Haideti cu totii la citit!

 

 

Tag-uri:
· · · ·
Categorii:
Uncategorized

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title