fbpx
„Fericirea se strecoară adesea printr-o ușă pe care ai uitat-o deschisă. – John Barrymore“

Golden Pass

de

 

 

De la primul pas al puiului pe care mama il sustine cu iubire , pasul iubirii mature este cel mai frumos tandem care ne dorim sa tina, o vesnicie.

Fiecare amprenta lasata pe asfalt ascunde o imagine, un gand, o senzatie, carora doar noi insine ii simtim subtila  clocotire. Alaturi ne este cel/cea devotat in traire, in splendida contopire si care ne percepe dorinta de armonie.  Ne-a luat ceva vreme pana ne-am gasit cadenta. Dansul pasilor nostri este  forma tacita a cuplului in devenire. De la ritmul alert cu care mergeam la prima intalnire, la stangacia nepotrivirii tipice inceputului, pana la adaptarea ritmului la caracterul partenerului, a fost cale lunga. Merita. Multi se incumeta sa o parcurga. Putini au rabdarea necesara sa ajunga. O  Golgota cucerita greoi, in suferinta. Pasii care urca in paralel au sanse mai mari, de reusita. Pasii care raman in urma risca.  Se ratacesc pe drumuri  laturalnice, care-i abat de la tinta. Sunt pasi si pasi. Povestea lor este povestea vietii unui om. Asa cum poti citi in palma, poti sa iti vezi trecutul si din slova pasilor purtati  prin splendida natura. Pasii au cadenta soldatului. Ei sunt siguri si drepti. Atunci cand viata deseneaza curbe, pasii rigizi cauta calea cea mai dreapta. Pas ezitant, pas incitant, pas apasat, pas usor, pas vioi, pas de dans, pas galopant. Pas. De-am stii care este urmatorul pas!

 

Un tren frumos si elegant care te poarta prin peisajul lui Heidi din Alpi, poarta numele de GOLDEN PASS. Tren panoramic. Un fel de voiaj,  in 3D.

 

Viata insasi este un GOLDEN PASS. Privim precum la cinema cum se perinda  scene cunoscute, in care protagonistii suntem chiar noi. Noi doi. Si, totusi care este pasul urmator ?!

 

Categorii:
Uncategorized

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title