fbpx
„Fericirea se strecoară adesea printr-o ușă pe care ai uitat-o deschisă. – John Barrymore“

James Bond Girl

de

In deschiderea JO de la Londra am urmarit siderati, un spectacol grandios. Personaje si personalitati engleze s-au perindat intr-un magnific joc, de umbre si lumini. Realul si virtualul s-au sincronizat  armonios, purtandu-ne in locuri inaccesibile, precum biroul reginei sau oferindu-ne intalniri surprinzatoare. Am ascultat-o recitand pe J.K. Rowwling, scriitoarea cu o bogata imaginatie si cu un cont foarte consistent in banca. Ne-a surprins zambetul lui Sir Timothy Berners – Lee care, in 1989  inventa world wide web-ul.

Intalnirea dintre renumitul agent 007 si regina Elisabeta (mai roz bombon ca nicioadata) s-a petrecut, in biroul acesteia. James Bond, dupa un moment de asteptare in care regina isi scria nestingherita corespondenta, tuseste cu subinteles. Un gest de umila atentionare, care declanseaza punerea in miscare a reginei. Aceasta paraseste biroul, urmata de sobrul agent, pentru a urca in elicopterul care ii va duce la stadionul din estul Londrei. Mai mult, regina se va catapulta direct in loja regala a arenei, asteptata evident, de printul consort. Realul si trucajul s-au completat fericit.

Episodul cu James Bond Girl, in interpretarea absolut surpinzatoare a reginei  mi-a amintit de un interviu acordat recent, de adevarata James Bond Girl, frantuzoaica Bérénice Marlohe.  Sansa i-a suras in timp record brunetei inalte de 172 cm, care a facut furori la Festivalul de la Cannes de anul acesta. O necunoscuta pana nu demult, care a trecut de la reclama Daciei Duster, la  noua imagine Swarovski. O prezenta provocatoare, un zambet larg, o femeie de caracter. Intalnirea cu Daniel Craig cu care imparte afisul Skyfall si care va aparea pe marile ecrane incepand cu luna octombrie a fost, una a fortei si a seductiei .

Un barbat  de un sarm irezistibil, alaturi de o frumusete feminina electrizanta, asemeni stralucirii cristalului.

La nouvelle egérie Swarovski

Categorii:
Uncategorized

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title