fbpx
„Fericirea se strecoară adesea printr-o ușă pe care ai uitat-o deschisă. – John Barrymore“

Neveste de Bill

de

Cum se vede lumea cand esti nevasta celui mai puternic om al lumii gratie banului, inteligentei, succesului dar si conjucturii? Cum poti sta alaturi sau… de ce nu,  cu un pas in fata celui al carui nume il porti si la auzul caruia tresalta oricine? Ma gandesc, ca sta scris in cartea mare a destinului sentinta care te propulseaza spre iesirea din din norme, din anonimat.

Hillary Clinton si al sau Bill au avut un parcurs, de care ne vom aminti mult timp, cu totii.

Au inceput frumos mileniul trei. Ne-au aratat modelul familiei de la Casa Alba dar si modul in care, nu se ajunge la divort. Ca, o sotie este neinvinsa si ca daca cuplul nu se destrama este doar, datorita ei. Mandria terfelita, intimitatea pangarita, celebritatea atat de scump platita, au scos din norme acest cuplu prezidential. Sotia lui Bill nu s-a dezechilibrat. Vedem ce a devenit azi. Cu cati pasi l-a devansat pe consortul sau cel rasfatat?  Mariaj sau parteneriat? …

 

Melinda tot o nevasta de Bill.  Bill Gates.  S-a remarcat, s-a descurcat si dintr-un simplu angajat la Microsoft este azi nevasta si partenerul celui mai mai mare filantrop si… ex- genial antreprenor si fondator si informatician.  Cei doi salveaza Africa, de pe muntele lor de… dolari. Gurile rele spun ca tot ceea ce cheltuiesc sunt doar dobanzile si dividendele  uriasului lor capital. Ca, pe de o parte ajuta pe cei saraci, bolnavi, maltratati iar pe de alta,  finanteaza proiecte poluante pentru ecositem, ( aluzie la achizitionarea de catre fundatia B&M Gates, a 500.000 actiuni la Monsanto).  Mariage à trois?…

 

Si, stiti ce au in comun aceste doua cupluri de Bill & wife? O compatibilitate… sa-i zicem zodiacala. Unul e leu celalalt scorpion. O fi asta reteta iesirii din anonimat?

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

  • Eu cred ca aceste neveste sunt tare nefericite… spun asta cand ma refer mai ales la prima, la Hillary. Suna tentant sa fii nevasta de miliardar, dar ma intreb care e pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru o asemenea isprava.

    Flavia 23 ianuarie 2012 3:30 Răspunde
    • Flavia, oare cat ne costa fericirea in ziua de azi, dar mai ales cat ne costa nefericirea? Mai repede sau mai tarziu toti platim. Nu sunt prea optimista in ceea ce priveste accesul la asa zisa fericire. De altfel motto-ul de pe blogul meu raspunde de la sine.

      lacramioara 23 ianuarie 2012 12:36 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title