fbpx
„Fericirea se strecoară adesea printr-o ușă pe care ai uitat-o deschisă. – John Barrymore“

Un univers paralel

de

Atunci cand abia te muti intr-un oras, iti pare ca lucrurile se deruleaza fie prea incet, fie prea rapid. Esti nesigur, necunoscator, temator, indecis si speriat de bombe. Daca trebuie sa te muti din cauza jobului, si nu ai pe nimeni cunoscut in orasul respectiv, situatia e de-a dreptul dramatica. Probabil ca multi va regasiti in situatia asta, fie ca v-ati mutat cu munca, fie pentru facultate, fie din orice alte motive. Poate ca pentru unii e tarziu sa citeasca acest articol, fiindca ati ajuns deja in stadiul in care v-ati adaptat cu brio, dar pentru multi altii, cu siguranta, perioada critica e abia in floare.

Din proprie experienta, stiu ca cele mai frumoase momente sunt acelea petrecute singur, in casa, unde vi se va parea ca traiti intr-un univers paralel. Asadar, e esential ca decorul si mobilierul sa fie cat mai fresh si vesele, pentru a va ridica moralul. Dupa ce ca esti intr-un oras nou, necunoscut, mai trebuie sa si stai la munca chiar si 10 ore pe zi, sa te spetesti lucrand..ultimul lucru de care ai nevoie e sa ajungi acasa intr-un mediu trist, banal si monoton. Eu va sfatuiesc sa cautati cel mai apropiat magazin de mobila (schimbarea trebuie sa fie cat mai rapida – daca preferati, comenzile online sunt ok, dar dureaza mai mult) si sa inspectati piata. Daca gasiti ceva ce va place si calitatea este buna, optim e sa nu stati pe ganduri. Cu cat casa se pliaza pe personalitatea ta, cu atat te vei simti mai bine.

Pentru bucatarie, baie si hol, va sfatuiesc sa alegeti designuri cat mai simple si elegante, dar si confortabile. Nu va sugerez sa alegeti modele formale doar pentru ca acestea arata cel mai bine in cataloage; de obicei, ele transmit o atmosfera rece, nu te fac nicicum sa te simti ca intr-un camin intim si asta e ultimul lucru pe care ni-l dorim in situatia data. Alegeti ce va place, faceti combinatii indraznete de culori, insa fara a exagera, pastrati totusi o tematica simpla.

Probabil cea mai dificila alegere este aceea a dormitorului. Un dormitor modern este o alegere foarte buna, insa nici unul clasic nu e o varianta de lepadat. In functie de preferintele proprii, puteti alege un model de dormitor standard, sau (eu recomand), va puteti alege piesele de mobilier separat. Oricare dintre variante v-ar surade cel mai mult, important este sa aveti un dormitor cat mai primitor, odihnitor, unde sa va simtiti bine si sa va puteti incarca bateriile pentru o noua zi intr-un loc inca necunoscut.

 

 

 

Categorii:
Uncategorized

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title